Conform reglementărilor legale în vigoare, pot fi achitate cu vouchere de vacanță doar serviciile turistice prestate de unități de cazare clasificate din România. Având în vedere acest aspect, pentru mai multă claritate, Atavus Travel pune la dispoziția clienților două platforme: tichete-de-vacanta.ro și atavus.ro care au următoarele roluri:

  1. Pe tichete-de-vacanta.ro sunt afișate doar unități de cazare pentru care se pot folosi carduri de vacanță pentru achitarea serviciilor;
  2. Pe atavus.ro se pot efectua rezervări cu plata online, inclusiv cu card de vacanță. Încasarea online a cardurilor se face prin sistemul securizat eGenius oferit de Unicredit Bank ce permite încasarea cardurilor bancare de debit/credit Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, dar și a cardurilor de vacanță emise de Up România, Sodexo și Edenred.

  Pentru a efectua o rezervare pe care doriți să o achitați cu vouchere de vacanță este necesar ca unitatea selectată să fie afișată pe tichete-de-vacanta.ro.
  În urma navigării pe tichete-de-vacanta.ro se alege unitatea de cazare de care sunteți interesat și se completează informațiile de bază solicitate (tip card vacanță, date de contact)
  Ulterior veți fi direcționat către atavus.ro pentru finalizarea rezervării și a plății.