Atavus Travel

Adresa: Bd. C. Brancoveanu nr 97A, Sector 4, București
Licenta de turism: 2634 / 07.09.2022
Site: atavus.ro
E-mail: office@atavus.ro
Tel.: 0214119070


Atavus SRL

Nr. Reg. Com.: J40/15984/2022
CUI: 46665908

Atavus.ro

atavus.ro este o platformă de turism prin intermediul căreia se pot face rezervări de bilete de avion, pachete turistice sau cazare, în România sau internațional. Serviciile de rezervare sunt gestionate de agenția de turism Atavus Travel.

Furnizorii de servicii pentru care se pot face rezervări prin atavus.ro au fost selectați în funcție de seriozitatea demonstrată de-a lungul anilor și renumele pe care îl au în piața de turism.

Atavus Travel

Solicitările transmise prin intermediul platformei atavus.ro sunt gestionate de agenția de turism Atavus Travel.

Agenția intermediază efectuarea rezervărilor și a plăților, punând un accent deosebit pe posibilitatea achitării serviciilor cu card de vacanță.

Clienții Atavus Travel ce achită cu vouchere de vacanță pot beneficia de servicii turistice la unitățile de cazare din România, chiar dacă unitatea respectivă nu acceptă direct acest mod de plată.

Detalii privind modul in care Atavus Travel intermediază rezervările ce sunt achitate cu vouchere de vacanță puteți găsi aici.

Atavus SRL

Atavus Travel este agenția de turism a societății Atavus SRL.

Firma a fost înființată în anul 2022 și își desfășoară activitatea în domeniile IT și turism.

Echipa Atavus SRL este formată din oameni cu experiență îndelungată în turism și are ca principală linie directoare - o relație corectă cu turistul.